Franz Lehár - ILOINEN LESKI operetti HUOM! KONSERTTI SIIRTYY => 8.8.2021

30.4.2021 klo 18:00

Julistekuva Iloinen leski
Konsertti siirtyy 8.8.2021 klo 14
HUOMAA uusi esityksen alkamisaika!
Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi liput myös palauttaa 15.4.2021 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Iloinen Leski (Die lustige Witwe) on suomalaisten suosiman Franz Léharin vuonna 1905 säveltämä suosittu operetti. Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi.

Hanna Glawari on perinyt mieheltään 20 tuhatta frangia, mutta Paroni Zeta on saanut ohjeet, ettei Glawaria saa päästää lähtemään köyhyyden runtelemasta valtakunnasta. Zetan suunnitelma on naittaa Glawari nuorelle pontevedrolaiselle poikamiehelle; Kreivi Danilolle pitääkseen valtava omaisuus valtakunnassa, ja välttääkseen suuren talouskriisin.

Käy ilmi, että Glawari ja Danilo ovat ex-rakastajia, mutta Danilo ei lämpene ajatukselle, sillä rakkaudentunnustus asettaisi hänet samalla viivalle muiden miesten kanssa, jotka ovat pelkästään Glawarin rahojen perään. Danilo isänmaallisena miehenä rupeaakin oitis etsimään varakkaalle leskelle sopivaa pontevedrolaista aviomiestä.

Ohjaaja: Juulia Tapola
Päärooleissa: Laura Pyrrö, Jyrki Anttila, Jukka Romu

Osta lippu:
ILOINEN LESKI, 08.08.2021 14:00, Laurentius-sali, LOHJA | lippu.fi

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen. Kts. kohta ravintolapalvelut